Ongeveer 130 natuurliefhebbers waren gisteren op post bij de boomplantdag in het Vandeveldereservaat: dat verdient een welgemeende DANK U!

Voor wie de smaak te pakken heeft: ons beheerteam nodigt jullie uit om op zaterdag 2 december de heide te herstellen aan het Zwart Water in Turnhout. Zo creëren we meer ontwikkelingskansen voor het zeldzame Gentiaanblauwtje!
Afspraak ter plaatse om 9u30u aan de Klein Engelandhoeve. Je kan ook rechtstreeks naar het uitkijkplatform van het Zwart Water komen. Je bepaalt zelf wanneer je stopt met je werk. Handschoenen, waterdicht schoeisel, steekspade of bijltje niet vergeten! Jammer genoeg is er deze keer geen catering voorzien. We beëindigen de werken om 16u. Voor de trouwe helpers: op 16 december wordt er gewerkt in de Dombergheide. Je bent ook welkom op 13 januari, 10 februari en 3 maart voor verdere beheerwerken in het Zwart Water. Na de laatste werkdag leggen we de riem eraf en kan het broedseizoen beginnen.