Dit jaar speelt HETGEVOLG op de Eksterheide de voorstellingen: LETTER-RUIMTE-ODESSA onder de naam HARTENKLOP-theaterfestival.
De voorstellingen gaan door op donderdag 23 augustus (Letter), vrijdag 24 augustus (Letter), zaterdag 25 augustus (Ruimte + Letter) en dinsdag 28 augustus (Odessa + Letter), woensdag 29 augustus (Ruimte + Letter) en donderdag 30 augustus (Ruimte + Letter).
Natuurpunt De Kievit verzorgt net als vorig jaar de tap. De eventuele opbrengst gaat naar de lokale reservatenwerking. De bar gaat ’s avonds open vanaf 19u30u, in de pauze tussen de voorstellingen en na de voorstelling. Voorstelling zelf start om 20u30. Heb je zin om te helpen aan de toog, bonnetjesverkoop of wil je gewoon een handje toesteken? Geef dan een seintje op natuurpuntdekievit@gmail.com of op 0499/949 135. In ruil kan je de voorstelling gratis bijwonen en krijg je een aantal consumptiebonnen. Laat snel weten of je wil helpen!