Beste Natuurpuntlid ,
Hierbij vind je de oproep van Natuurpunt Turnhoutse Kempen samen met de Klimaatcoalitie voor de grote Klimaatmars te Brussel op 2 december.
We willen je ook uitnodigen om deel te nemen aan het mobilisatiemoment in Turnhout nu zaterdag om 10u00 aan het Zegeplein met de fiets en om 11u00 in de Gasthuisstraat ( hoek Korte Gashuisstraat ) met het zangkoor Doediet.
We komen samen aan het standbeeld op het Zegeplein om 10u00. We fietsen al rinkelend van het Zegeplein, over de Warandestraat, via de St- Antoniusstraat naar de Renier Sniedersstraat naar het station, over de Merodelei tot aan de hoek van de Gasthuisstraat en de korte Gasthuisstraat.
De borden worden aan de fietsen bevestigd. Wat staat er op de borden: schone lucht, hernieuwbare energie, meer natuur, te voet en met de fiets, lokale bio-landbouw en voedsel, solidair / iedereen mee.
11u00: oproep voor klimaatmars met afsluiting door koor Doediet met de Climate Song in de Gasthuisstraat (hoek Korte Gasthuisstraat)
Contactpersoon: Gerd Zonnenberg, Natuurpunt Turnhoutse Kempen 0489 102 454
Met Natuurvriendelijke groeten,
Het NPTK-bestuur.