Wandeling stadsboerderij en graslanden langs spoorweg in Turnhout
Op zondag 25 augustus 2019 maken we een wandeling in de omgeving van de stadsboerderij en de graslanden langs de spoorweg. Momenteel vliegen er weer heel wat vlinders rond! Dankzij een aangepast maaibeheer aan de stadsboerderij krijgen heel wat vlinders en andere insecten meer kansen. Aan de spoorweg is vanaf dit jaar ook de begrazing met de schapen van KEMP aangepast. De resultaten hiervan waren direct zichtbaar! Er vliegen momenteel Kleine parelmoervlinders rond en ook het Kaasjeskruiddikkopje heeft de locatie ontdekt! Het is de enige plaats in onze omgeving waar deze nieuwkomer is neergestreken.
Iedereen is van harte welkom! De activiteit is gratis.
Samenkomst: 13.30 uur aan de stadsboerderij in Turnhout
De wandeling duurt tot 16.00 uur.

Er is nog mogelijkheid om achteraf een drankje te nuttigen.
Info: willy_ronsmans@msn.com of 0495 16 96 70
Graag vooraf een seintje als je aanwezig zal zijn.